Acció Ecologista-Agró

Acció Ecologista-Agró som una associació ecologista d’utilitat pública que des del 1983 estem treballant per la defensa de la natura i el nostre territori.

Som una entitat plural i diversa, independent de partits polítics i poders econòmics. Funcionem de manera assamblearia, ens organitzem per àrees temàtiques per tractar continguts específics, i treballem als espais comarcals on hi ha activistes locals amb ganes de defendre la seua terra.

Al llarg de la nostra història hem estat i estem presents en altres moviments i col·lectius amb qui compartim objectius i treballem en xarxa. La nostra lluita ha destacat en fites com l’anell ciclista a la ciutat de València, la defensa del Quadro de Santiago a Benicàssim, la protecció de la marjal de Pego, la inclusió al conveni Ramsar de la Marjal d’Almenara, o l’ assoliment de l’accés a la justícia gratuïta per a entitats d’utilitat públics.

Actualment continuem el mateix camí, amb projectes de custòdia de territori, educació ambiental i presència en diferents consells de participació.Però sobretot en la reivindicació dia a dia i la vigilància sobre aquells aspectes que afecten al nostre medi ambient.

Farem el possible per continuar el camí mantenint la nostra lluita ecologista a la que sumem el respecte pel patrimoni cultural, la defensa de la igualtat de génere, la justícia alimentària, i la sostenibilitat; per això necessitem ser quants més, millor.

Pam a Pam, dia a dia en defensa de la nostra terra.